Ο Σεραφείμ Τσοτσώνης στο ΚΠΙΣΝ

Αναδημοσίευση από το  tospiro.net  (Σημείωση του sikionia.gr: O Σεραφείμ και η Αγγελική Τσοτσώνη κατάγονται από το Βέλο Κορινθίας. Είναι παιδιά του καταξιωμένου και με διεθνή καριέρα αγιογράφου Βλάση Τσοτσώνη. Συνεχίζουν επάξια την καλλιτεχνική διαδρομή του πατέρα τους σε άλλους τομείς της τέχνης)
Ο ηλεκτρονικός Serafim Tsotsonis στο ΚΠΙΣΝ Ολοκληρώνει την ενότητα Music Escapades για τον μήνα Σεπτέμβριο.
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί στις 21.00 σε μια βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής με τον Serafim Tsotsonis στα Πανοραμικά Σκαλιά.
Ο Serafim Tsotsonis, που πρόσφατα παρουσιάστηκε και ως ήμισυ των Ocean Hope, του ντουέτου που έχει μαζί με την αδερφή του Αγγελική, αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται ως συνθέτης και παραγωγός, γράφοντας μουσική για φιλμ, θεατρικά έργα, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά και remixes για λογαριασμό πολλών καλλιτεχνών.Τo τελευταίο του σόλο άλμπουμ, She Swims, κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη αμερικάνικη εταιρεία Hush Hush. Πρόκειται για ένα άλμπουμ με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις σε κινηματογραφικό ύφος, ένα πάντρεμα neoklasikal με ambient, jazz, post rock και dream pop.Για τη μουσική βραδιά στο ΚΠΙΣΝ, ο Serafim Tsotsonis έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα από τη νέα του δουλειά, παλαιότερα κομμάτια, καθώς και πρωτότυπες δημιουργίες αποκλειστικά για αυτή τη συναυλία.

Info 30 Σεπτεμβρίου 2017 Έναρξη στις 21.00. H ενότητα Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

 

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου